Sikereink a Csapó Dániel Emlékversenyen

link_20180323_csapo_d_ev

2018. március 23-án került megrendezésre Szekszárdon az országos Csapó Dániel Emlékverseny. A versenyre 16 pályamunkával neveztek a diákok az élelmiszeripari szekcióban, melyet egy 3 fős szakmai zsűri előtt kellett bemutatni. Iskolánk, a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola 4 fő élelmiszeripari technikus tanulóval képviseltette magát a megmérettetésen. A résztvevőknek PPT-előadás mellett kellett bemutatni alkotásaikat, melyek a következő témákban íródtak:
„A nyár ízeinek megőrzése – lekvár főzés rejtelmei” (Varga Mária Erzsébet 5/13 élelmiszeripari technikus, felkészítő tanára: Bajzák Zita)
„Savanyított (fermentált) termékek gyártása a Félegyházi Tej Kft-nél” (Hárinkó Nelli 5/13 élelmiszeripari technikus, felkészítő tanára: Bajzák Zita, konzulense: Csukás Balázs)
„Pékségünk lapjai avagy a Falusi Barna Kenyér Kft. és a termékeinek bemutatása” (Halász Gabriella 5/13 élelmiszeripari technikus, felkészítő tanára: Nagy Melinda)
„Gluténérzékenység az élelmiszeriparban és a mindennapjainkban” (Gyovai Anikó Anita5/13 élelmiszeripari technikus, felkészítő tanára: Horváth Mária)
A megmérettetésen Halász Gabriella 2. helyezést ért el, Gyovai Anikó Anita és Varga Mária Erzsébet pedig különdíjazásban részesült.
Gratulálunk a szép eredményekhez a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak!

link_20180323_csapo_d_ev

Képeink a versenyzőkről kattintással érhetők el!