TV, videók

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg Kiskunfélegyháza kedvenc disznótorát a város központjában, 2020. február 15-én. Az idő is kegyes volt hozzánk és rengetegen látogattak ki a rendezvényre, enni egy jót a mezgés termékekből, magukba szívni e régi hagyomány hangulatát, sétálni egy jót a kavalkádban, a napsütésben.

Iskolánk – a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium – immár 4. alkalommal vett részt a XIII. Budapesti Mangalicafesztiválon (2020.02.7-9.). Az M1 stábja készített riportot Rózsa Pál igazgató úrral a standunk előtt. A riport az M1 csatorna 2020.02.07-i  Ma délután című műsorában került levetítésre.
(Ugyanaz a riport, mint az előző, csak a bemondó által felkonferálva.)

Iskolánk – a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium – immár 4. alkalommal vett részt a XIII. Budapesti Mangalicafesztiválon (2020.02.7-9.). Az M1 stábja készített riportot Rózsa Pál igazgató úrral a standunk előtt. A riport az M1 csatorna 2020.02.07-i  Ma éjjel című műsorában került levetítésre.

Borbás Marcsi Gasztroangyal című műsorának 2019. március 30-i teljes adása a Mezgéről szólt! Két napig forgattak nálunk. Nagyon büszkék vagyunk a végeredményre! Köszönjük!

És a műsorról szóló kommentek, Borbás Marcsi Facebook-oldaláról (Kattints a képre!):

02_0001_takart


Rózsa Pál igazgató úr beszél a Kurca TV Agrárpercek című műsorában iskolánk standjáról, eredményeiről, életéről a VII. szegedi Mangalicafesztiválon, 2018.11.04-én


Az Echo TV Tájkép című műsorának 2018. augusztus 25-i adásában bemutatott riportfilm, a MEZGÉ-ben tartott nyári agrár-pályaorientációs hétről.

2018. július 16-20. között első alkalommal rendezte meg a szakmák élményalapú megismerését előtérbe helyező „Szakmakóstoló” nevű nyári pályaorientációs hetet Kiskunfélegyházán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Képzési Igazgatósága és iskolánk, a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium közösen.


Az M1 Magyar Gazda című műsorának 2018. augusztus 6-i adásából:


Kiskun TV – Energetikai korszerűsítés a Mezgében – 2018.04.10.

“Mintegy 80 millió forintos energetikai beruházás valósult meg a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Intézmény kollégiumában. A közeljövőben már napelemek biztosítják a villamos energia jelentős részét, a végfalon, a pincében és a padláson elvégzett hőszigetelési munkálatok, valamint a nyílászárók cseréje pedig egyéb költségeit is csökkentik az iskolának.”


Az M1 Magyar Gazda című műsorának 2018. március 12-i adásában bemutatott riportfilm iskolánkról, a MEZGÉ-ről


Az Echo TV Gazdafórum című műsorának 2017. március 11-i adásában bemutatott riportfilm iskolánkról, a MEZGÉ-ről