Újra kutyaszépségverseny a VII. MEZGÉS PIKNIKEN! (2021.10.02.)

Az idei, VII. MEZGÉ PIKNIKEN intézményünk – többek között – a kutyabarátok számára is tartogat nagyszerű élményeket: Hobbi és keverék kutyaszépségversenyt hirdetünk a Csongrádi úti Tangazdaságban!

A szervezők keresik a legszebb kis-, közép- és nagytermetű kutyát, illetve a legszebb párt (gyermek és kutyája), a legjobban hasonlító párt (gazdi és kutyája) és a közönség kedvencét.
Az elbírálást zsűri végzi, a kategóriák győztesei különféle díjakat vehetnek át, de minden kutya elismerésben, tapsban és megbecsülésben részesül.

A versenyre a lent letölthető jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével – az iskola@mezge.hu email címre, “Kutya” tárggyal  – 2021.09.30. délig jelentkezzenek, nevezzenek!
(Ha az eszközükön, számítógépükön nem tudják megnyitni a jelentkezési lapot, akkor simán, email-ben – ugyanerre a címre írva, ugyancsak “Kutya” tárggyal – is leadhatják jelentkezésüket a következő adatok megadásával: gazda neve, gazda telefonszáma, gazda email címe, kutya neve, kutya életkora, és hogy melyik nevezési kategóriában – lejjebb olvasható – indítják a kutyát. Ha a jelentkezéssel kapcsolatban további problémája adódna, keressen minket telefonon, email-en! 76/461-022, iskola@mezge.hu)

A nevezési kategóriák a következők:

  • legszebb kistestű kutya (10 kg alatt),
  • legszebb közepes testű kutya (10-30 kg),
  • legszebb nagytestű kutya (30 kg fölött).

A RENDEZVÉNY TÖRVÉNYI KERETEI, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

  • A nevezett eb fajtájától függetlenül indulhat az átlagméretének megfelelő kategóriában.
  • Mivel különböző méretű, korú és habitusú kutyákat várunk, mindenkit megkérünk, hogy csak érvényes oltással és könyvvel, illetőleg chipezett, pórázon vezetett kutyákkal érkezzen a rendezvényre.
  • A CHIP ÉS AZ OLTÁSI KÖNYV MEGLÉTÉT HATÓSÁGI ÁLLATORVOS FOGJA ELLENŐRIZNI!
  • Tüzelő szuka jelenléte nem elfogadott.
  • A fentieket teljesíteni nem tudó ebek nevezését és részvételét az eseményen a saját és egymás testi épségének, valamint a törvényi előírások betartásának érdekében nem tudjuk elfogadni.
  • Csak az iskola@mezge.hu címre leadott jelentkezést (“Kutya” tárggyal, jelentkezési lapot kitöltve, csatolva, vagy a kért adatokat az email szövegében megadva) fogadjuk el.
  • A jelentkezést a szervezők – a maximális induló létszám elérése esetén, vagy más – egyéb indokra hivatkozva visszautasíthatják.

A rendezvény ingyenes, de adománnyal hozzájárulhatnak iskolánk alapítványának működéséhez.

A jelentkezési lapot ITT TÖLTHETI LE!