Karsai Barbara (5/13) német nyelvi versenysikerei

Karsai Barbara iskolánk 5/13. osztályos élelmiszeripari technikus tanulója idén ismerkedett meg a HEBE+ országos levelező projektversenyekkel, és mindhárom egyéni német versenyen részt is vett a JUNIOR 2 kategóriában, ahol végül a TEENS legmagasabb fokozattal összevonva oldotta meg a feladatlapokat.

Első feladatlapja 2020. novemberében az „Es Weihnachtet schon” címmel 5-6 feladatból álló feladatsor volt a megoldandó különféle történelmi témákból, majd különböző projektmunkákat kellett hozzá készíteni, mint tablókészítés, prezentáció, egyéni fogalmazások német nyelven.
JUNIOR 2./TEENS kategóriában a 12. helyezést érte el, és oklevelet kapott.

Második versenye a „Hallo Österreich!” 2021. márciusában történt. Szintén több feladatsort kellett megoldania német országismeretből többek között, illetve tabló és prezentációkészítés, egyéni fogalmazások, a Sacher torta elkészítésének leírása, fényképekkel illusztrálása, ami maximális pontszámot és dicséretet is kapott.
B1 (JUNIOR2) kategóriában szintén a rangos 12. helyezést érte el, amihez szintén gratulálunk!

További sok sikert kívánunk a 3. HEBE versenyhez, a Jun.1. kategóriában „Frühling in Dach-Ländern”–hez, aminek eredményét kíváncsian várjuk.
Felkészítő tanára: Kissné Kovács Edit
További sikeres versenyzést, a nyári szünetre pedig jó pihenést kívánunk!

Kattints a fotóra több képért!