BEIRATKOZÁS

Iskolánkban 2020. június 23-án 800-1600 óráig lesz a beiratkozás.

Feltétlenül számítunk a Szülő megjelenésére is, mert többek között a kollégiumi elhelyezést igénylő lapot személyesen alá kell írnia.

A tanuló az általános iskolai bizonyítványt, személyi igazolványt, lakcímkártyát, TAJ és adókártyát, és ezek fénymásolatát feltétlenül hozza magával!

Amennyiben van szakértői bizottságtól vagy nevelési tanácsadótól származó szakértői véleménye és azt a felvételi eljárás során nem küldte be, annak fénymásolatát is feltétlenül hozza magával!

Diákigazolvány igénylés

A beiratkozás előtt a tanulónak fel kell keresnie egy okmányirodát, célszerű a lakhelyéhez legközelebbit választani. Mindenhol időpont egyeztetés szükséges, ami történhet telefonon vagy személyesen. Minél hamarabb kérjenek időpontot az adatfelvételhez!

Az eljárás során egy úgynevezett NEK-Adatlapot fog kapni a tanuló. A szolgáltatás illetékmentes, de a következő iratokat be kell bemutatni az ügyintézőnek:

  • személyi igazolvány és
  • lakcímkártya.

Diákigazolvány igényléshez szükséges iratok, ezeket kell hozni a beiratkozáskor:

  • az Okmányirodában kiállított NEK-adatlap,
  • személyi igazolvány és
  • lakcímkártya.

Egészségügyi – szakmai alkalmasság

A tanulóknak alkalmassági vizsgálaton kell majd részt venniük szeptemberben, az iskola szervezésében. Erről a későbbiek során adunk tájékoztatást.

Tankönyvigénylés

A tankönyvek igénylése a jelentkezési lapon kitöltött adatok alapján történik.

Rózsa Pál
igazgató

EMMI határozat (pdf-dokumentum)