FONTOS INFORMÁCIÓK!

Kedves Diákok!

Április 9-14 között tavaszi szünet lesz. Szünet utáni első TANÍTÁSI NAP április 15. szerda, „A” hét. Folytatódik a digitális munkarend!

A tanárok visszajelzései alapján több tanuló nem veszi komolyan ezt az új rendszert: nem teljesíti a feladatokat határidőre, a póthatáridőket sem tartja be, nem jelez vissza a tanároknak semmilyen felületen.

Még mindig baj, hogy sokan azt gondolják, nincs tanítás, ami tévedés: a nap túlnyomó részében a tanulással kell foglalkozni. Mi lenne, ha valóban online meg lennének tartva az órák! Jó néhány ‘kipontozták’ volna már magukat!!!!!

Aki a megjelölt határidőre, póthatáridőre nem teljesíti a feladatokat, elégtelen osztályzatot kaphat. Ne utólag magyarázkodjatok, hogy miért nem sikerült határidőre teljesíteni a feladatot, hanem előre jelezzétek a szaktanárnak a gondotok.

Néhány dolog, amire biztosan figyelni kell:

– Az online iskola is iskola. Ugyanúgy kell részt venni rajta, ahogyan a rendes oktatásban. Pontosan kell teljesíteni a határidőket, esetleges póthatáridőket!

– Csak akkor fog működni ez az egész, ha mindnyájan akarjuk. A mostani helyzet különleges együttműködő készséget és különleges rugalmasságot követel mindenkitől! Ez az a pillanat, amikor a leginkább van szükségünk a kölcsönös bizalomra és arra, hogy közös dologként kezeljük a tanulást!

További jó munkát és jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Rózsa Pál
igazgató