Spiel und Gewinn – Országos Német Levelezőverseny eredményei

A „Spiel und Gewinn” 5 fordulós Országos Német Levelezőversenyen, amit a Hebe Kft. rendez – a 11/A osztály csapata az egyik legnehezebb kategóriában, A Junior 2. kategóriában versenyzett, immáron harmadik alkalommal. Országismeret, művészet, gasztronómia, videós feladatok, fogalmazások is szerepeltek a megmérettetésen, igen magas fokon, nem kis fejtörést okozva.

A 16. helyen végeztek 273 ponttal.

Spiess Nikol, Czigler Kristóf , Kovács Márk munkáját osztálytársai is figyelemmel kísérték, és Schulte Tristan is besegített olykor-olykor.

Köszönjük munkáikat és fáradságaikat, ugyanúgy az újoncnak számító Miklós Bence István 2/10/G tanulónak, aki az „Anfängeregyéni kategóriában indult, és nagyon sok elismerő, dicsérő hozzáfűzést kapott a javító tanároktól. A precíz, önálló munkavégzése példaértékű. Sportbalesetéből mielőbbi teljes javulást kívánunk neki a Hebe Kft nevében is !

A  legjobb eredményt érte el: 220-at a 250 pontból!

A 9/A-s csapat –  Bacsó Panna Szófia irányítása alatt szintén remekeltek az „Erste Schritte” kategóriában.

Hatvanyi József és Szabó Dániel remek ötletei és rajzai ugyanolyan sok elismerést kaptak, mint Pannáé.

Panna egyénileg folytatja majd a versenyzést, de a fiúk sem kívánják abbahagyni. Versenyeredményük: 352 pont a 400–ból.

Gratulál, és további sikeres versenyzést kíván az iskola és tanáruk – Kissné Kovács Edit – aki megköszöni fáradságos, egész tanévre kiterjedő szorgalmas munkájukat, aminek eredményeképpen meghívást kapott a Hebe Kft. által szervezett „Év tanára” gödöllői rendezvényére, ahol az „Év díjazott tanáraoklevelet vehetett át.

Vidám nyaralást és jó erőgyűjtést a következő tanévre !

20190627_103936Kissné Kovács Edit tanárnő Miklós Bencével,

20190627_103433
Hatvanyi Józseffel és Szabó Dániellel,

20190612_082607és Kissné Kovács Edit és Bacsó Panna.