Óriási siker a lovász SZKTV-n!

Idén intézményünk rendezhette meg a 18. Lovász Szakma Kiváló Tanulója Versenyt, április 18-20. között. A kiskunfélegyházi verseny végeredménye egészen parádésra sikerült, hiszen iskolánk két tanulója hozhatta el – számos különdíj kíséretében – az első és második helyet is! Eszerint az ország minden szegletéből érkező, 15 legjobb lovász tanuló közül a legszebben csillogó első helyezést Jaksa Brigitta, 3/11/L osztályos tanuló érte el, őt pedig az ezüstöt érő második helyen követte Benkó Izabella, ugyancsak a végzős lovász 3/11/L osztályból!

És a már említett különdíjak:

Jaksa Brigitta különdíjai: a lógondozás és lótenyésztés elméleti ismereteiből a legjobb teljesítményt nyújtó versenyző, a legjobb elméleti teljesítményt nyújtó résztvevő és a legjobb Bács-Kiskun megyei versenyző díj birtokosa. Benkó Izabella különdíja: lógondozási és lótenyésztési gyakorlati feladatokban a legjobb teljesítményt nyújtó versenyző.

Szívből gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő tanáraiknak: Szajbert Éva és Kamocsa Dorisz tanárnőknek, Rózsa Pál igazgató úrnak és Katona Béla tanár úrnak!

link_20180420_lovasz_szktv_zaro

További képek a díjátadóról (Katt a képre!)

link_20180418_lovasz_szktv_megnyito

Képek a verseny megnyitójáról (Katt a képre!)

link_20180418_lovasz_szktv_lovak_bemutatasa

Lovak bemutatása a versenyzőknek a Tangazdaságban (Katt a képre!)