Beiratkozás 2024. június 26-án 8:00 -16:00

Kedves Szülő!

 

Értesítem, hogy gyermekének beiratkozása 2024. június 26-án 800 -16 00 óráig lesz iskolánkban.

 

Feltétlenül számítunk a Szülő/Törvényes gondviselő megjelenésére is, mert többek között a kollégiumi elhelyezést igénylő lapot személyesen alá kell írnia.

 

A tanuló az általános iskolai bizonyítványt (amennyiben már megkapta), személyi igazolványt, lakcímkártyát, TAJ és adókártyát, és ezek fénymásolatát feltétlenül hozza magával!

 

Amennyiben van szakértői bizottságtól vagy nevelési tanácsadótól származó papírja és nem küldte be a jelentkezési lappal együtt, annak fénymásolatát is feltétlenül hozza magával!

 

Az iskolai testnevelés órákon egyenpóló valamint iskolai ünnepségeken nyakkendő használata kötelező, melyek ára 3000+3000 forint, ezt a beiratkozáskor kérjük befizetni.

 

  1. június 26-n lehetőség van az iskola oktatói által összeállított füzetcsomag vásárlására a Juhász Papírbolt jóvoltából, melynek ára osztályonként eltérő, technikum esetén kb. 5000, szakképző osztályban kb.3000 ft.

 

Diákigazolvány igénylés

A beiratkozás előtt a tanulónak fel kell keresnie egy okmányirodát, célszerű a lakhelyéhez legközelebbit választani. Mindenhol időpont egyeztetés szükséges, ami történhet telefonon vagy személyesen. Minél hamarabb kérjenek időpontot az adatfelvételhez!

Az eljárás során egy úgynevezett NEK-Adatlapot fog kapni a tanuló. A szolgáltatás illetékmentes, de a következő iratokat be kell bemutatni az ügyintézőnek:

  • személyi igazolvány és lakcímkártya.

 

Diákigazolvány igényléshez szükséges iratok, ezeket kell hozni a beiratkozáskor:

  • az Okmányirodában kiállított NEK-adatlap,
  • személyi igazolvány és lakcímkártya.

 

Egészségügyi – szakmai alkalmasság

A felvett tanulóknak alkalmassági vizsgálaton kell majd részt venniük májusban, a mellékelt tájékoztatón szereplő időpontban és helyszínen. Kérdés esetén dr. Sinkó Melindát keressék, a lapon szereplő elérhetőségeken. A levélben mellékelt tanuló egészségügyi előzményei című nyomtatványt vigyék magukkal a megadott időpontban.

 

 

Kiskunfélegyháza, 2024.06.12.

 

Üdvözlettel:

                                                                                              Rózsa Pál s.k.

                                                                                                   igazgató

PDF <——