10. MEZGÉ PIKNIK

2024. szeptember 28-án jubilált a Mezgé Piknik, amelyet idén 10. alkalommal rendeztünk meg. A rendezvény töretlen népszerűségét jól mutatja, hogy a kedvezőtlen időjárás-előrejelzés ellenére is sokan kilátogattak, hogy részt vegyenek a változatos programokon.

A futás szerelmeseit a 3. Mezgé Futam várta. A versenyzők 1,3, 5 vagy 10 km-es távok közül választhattak a tangazdaság területén kialakított izgalmas pályán. Idén is sokan érkeztek traktorral, hogy részesei lehessenek a felvonulásnak, míg a kutyaszépségverseny keretében a legszebb, legcukibb és legügyesebb kutyusok ejtették ámulatba a közönséget és a zsűri tagjait. Elmaradhatatlan program az istállókiállítás, ahol a rajzversenyre beérkezett pályamunkákból nyílt egyedi kiállítás.

Kisebbek és nagyobbak is megtalálták a számukra kedves elfoglaltságot. Többek között kézműveskedés, csillámtetoválás, állatsimogató, íjászkodás, különféle bemutatók, valamint az árusok sokasága várta az érdeklődőket. Nagy örömünkre szolgál, hogy az eseményre kilátogatók szívesen vásároltak a Mezgé termékei közül, a szendvicsekből és Mezgé burgerből, a Mezgés marhapörköltből, valamint a húsbolt és a zöldségfeldolgozó termékeiből.

Sajnálatos módon az időjárás közbeszólt, az egésznapos programot elmosta, de köszönjük minden kilátogatónak, hogy megtisztelt minket a jelenlétével.

Az eseményen készült fényképeket az alábbi galériában találják. Galéria. <——